Foto impressie 2019

De reis van 2019 was bijzonder omdat er kinderen mee waren. En dat is fijn, geen oppas regelen thuis. Tijdens de yoga hadden zij strikte instructies: ga foetsie foto’s maken met de verschillende telefoons of, ’s morgens vroeg: niet storen! En dat ging heel goed.

 Samen op stap naar Roca, een stukje zee midden in de rotsen. Daar springt iedereen van af, maar wij niet. Tot plotseling een van de kinderen ook naar beneden springt en wij zijn stom verbaast.

Dan komt er een dag zoals niet eerder meegemaakt: regen. En wat voor een regen, we spoelen weg! Stipt om 16:00 is het droog dus zijn we vlak om de hoek bij Porto Badisco op het strand te vinden. We hebben wel bekijks.

 Ijsjes eten we op stand bij Dentoni in Torre dell’orso. Aan het strand, erg chique maar wel weer meegemaakt.

 Een dagje naar Lecce hoort er bij. Dit is de hoofdstad van de regio en ronduit prachtig. Vivienne staat bij een eeuwen oude arena. Daarnaast een foto van het pleintje met een van de 52 grote kerken uit de stad.

 We hoeven niet na te denken over eten, thuis worden we fantastisch verwent. Alles uit het zonnige zuiden smaakt eerlijk en intense.

 Verder zien we veel stranden. Deze foto is gemaakt tijdens de yoga, door de jongens op stap met telefoons. Vanaf dit punt zie je het strandje van Porto Basisco, maar zelfs na het inzoomen, zie je ons niet in actie.