Yoga reis 2022

Jaarlijks organiseert Zuiver-yoga een inspirerende yoga retreat. Sfeervolle en rustgevende locaties waar je helemaal tot rust komt. Om jezelf te ontspannen en even terug te trekken uit de drukte van de stad. Een inspirerende en bijzondere ervaring die je weer nieuwe energie geeft.

Na twee Corona jaren pakken we de planning weer op. De reis gaat door bij voldoende animo & zonder al teveel gedoe met Coronamaatrdegelen. 

Yoga retreat Otranto, Italië, 2 juli 2022

Een kuntzinnige weergave tijdens een Yoga retreat aan het water.

Tijdens de Yoga retreat zijn we te gast bij Marcel en Noemi. ’s Morgens begint de dag met een yogales op het dakterras. In de namiddag is er yoga op een afgesproken plek. Dat kan in de tuin, op het strand of ergens in de natuur.

Tussen de lessen volg je je hart. Laat je meevoeren door Marcel en Noemi. Ga mee langs de Unesco kusten, de dorpen of de stranden. Of ga lekker shoppen op een van de markten. Meekoken in de authentieke Italiaanse keuken behoort zeker tot de opties. Gewoon je boek is ook een prima keuze tijdens deze Yoga retreat.

Het is bijzonder om buiten een yogales te volgen. Op het dakterras kan het fris zijn. Neem daarom warme kleding mee, dat eenvoudig aan en uit kan. Yoga wordt ’s middags het liefst op het strand gegeven. In april zijn de stranden uitgestorven, de strandtenten staan in wintermodus. Hoe dit in juli is, gaan we ervaren. De lessen kunnen ook ergens in de natuur gegeven worden. Dit wordt per dag en naar wens van de reizigers, besloten.

Otranto ligt op vier kilometer afstand. Dit is een mooie badplaats. Je vindt hier veel historie. Het is een fijne plek om te eten en terrasjes te pakken. Om gewoon lekker te wandelen is dit de perfecte plek.

Zuiver-Yoga in Otranto, zuid Italië. Tijdens een Yoga retreat.

Lecce is een klein uurtje rijden. Deze stad verdient die reis. Prachtige barok siert de stad. Winkelen is heel goed te doen, evenals terrasjes en de mooie restaurants. Een ideale plek voor Yoga retreat.

Anders dan voorgaande jaren, maken we de yogareis wat langer. Was het doorgaans 3 of 4 dagen, aan te vullen met vakantiedagen naar wens, bestaat de yogareis nu uit 5 dagen. In totaal 10 lessen.
Zuiver-yoga bij een gebouw in Lecce, Zuid Italë tijdens een Yoga retreat

Kosten Yoga retreat: € 475,- (5 nachten, 5 keer ontbijt, 10x yoga of Pilates les, 5x diner)

Kosten korte variant: €375,- (3 nachten, 3 keer ontbijt, 6 yoga of Pilates lessen, 3x diner)

Kinderen 10% korting

Extra nacht met ontbijt: € 25,-

Extra diner: 21,-

Transfer van en naar Brindisi: we huren samen 1 a 2 auto’s.

Vooraf opgeven is noodzakelijk, graag VOOR 15 april 2022. Er zijn minimaal vijf deelnemers nodig om de reis door te laten gaan. Zeven deelnemers is het maximum.