Aerial yoga 2021-2022

Aerial Yoga

Een hele nieuwe yoga ervaring voor hen die de stap maken naar Aerial Yoga. Met speelsheid ontdek je wat zwaartekracht voor je kan doen. Belangrijke elementen zoals adem, oefening en concentratie blijven centraal staan. Nu wordt je uit je comfortzone gehaald en ontdek je zoveel andere mogelijkheden dan op de mat!

Met zeer toegankelijke oefeningen worden beginners vertrouwd gemaakt met de yoga swing. Stap voor stap werk je aan kracht en souplesse. Ook de balans oefeningen maken gebruik van de yoga swing. Het geeft je enige houvast maar spreekt je ook al je spieren en geest aan om de houding vast te houden. Gaandeweg wordt je vertrouwen opgebouwd en ontstaat er een toegankelijke weg tot de meer ingewikkeldere oefeningen. 

Door de focus op je houding en je adem, ontstaat concentratie. Geen tijd om met je gedachte af te dwalen. Zo beland je aan het eind van de les in volkomen ontspanning: zowel lichamelijk als mentaal. Volledig opgeladen door de les, loop je met nieuwe energie de deur weer uit!

Probeer Aerial Yoga bij Zuiver-Yoga:

Zondag 7 november 9:30, 17,50

Op afspraak dinsdag en donderdag 

-€17,50, opgeven noodzakelijk, info@zuiver-yoga.nl