Yoga thema’s 2020

Januari flow yoga

Yogaoefeningen in een zachte flow zorgen voor een focus in je lijf. Door die flow verleg je je gedachte naar de oefening, je lichaam, de adem. Hierdoor ontstaat meditatie in de yogabeoefening op een zeer toegankelijke manier. Flowyoga hoeft niet moeilijk te zijn en is toegankelijk voor ieder.  

Februari mindfull in yoga

Meer gericht op meditatie technieken zijn de lessen in februari. Haal eruit wat voor jou werkt en ervaar wat je rust en bewustwording geeft. Ook beschikbaar een zondagochtend les, gericht op een wens. 

Zondag 9 februari – 8:30 studio, €15,-

Maart omgaan met tijd

Mooi omlijste lessen met de verschillende aspecten om tijd weer naar je eigen hand te zetten. Eenvoudige skills voor je dagelijkse routine zodat je ruimte in je hoofd en agenda maakt. Dat geeft rust en duidelijkheid over wat belangrijk is.  

april Pranayama, adem energie

Controle over je adem geeft je beheersing en energie. In deze lessen staat de adem centraal en het laten stromen van energie, kleur en geluk. Het geeft je een blik in het onderhouden van je levensenergie.

Mei Surya namaskar

De zonnegroet omlijst met ondersteunde oefeningen, uitleg en fijne opbouw. Zo weet je wat je doet, wat de bedoeling is en krijgt deze mooie reeks voldoende tijd. Sluit mooi aan op de pranayamas, de zonnegroet geeft energie. Ook deze lessen geïllustreerd met een mooie les op zondagochtend voor vroege vogels. 

Zondagochtend 17 mei – 5.15 Haarlemmermeerse bos, €15,-

Juni Yoga in de natuur

Extra dimensie geeft de natuur in de ochtend en de avondlessen. Vestje aan, gras onder je voeten. Leer je lichaam en oefeningen op een andere manier kennen en voel meer eenheid.