Lessen en lesgelden Body & Mind

Het lesrooster van Zuiver-Yoga omvat verschillende lessen. We vinden het fijn te weten op welke dag je graag de les volgt. Inhalen op een ander tijdstip is altijd mogelijk. Zo weet je zeker dat je geen les mist, waarvoor je misschien wel betaald hebt.

Grote voetpositie in de lessen bij Zuiver-yoga.

Yoga & Pilates lessen en de kosten

De yogalessen hebben een goed instapniveau. Beginners zijn zeer welkom in de les. Ook gevorderden kunnen in deze uren een mooie les ervaren. Mensen met een blessure of beperking zijn eveneens welkom. Je kan de les aanpassen naar datgene dat voor je te volgen is. Bij evenwichtsoefeningen kan je eenvoudig de barre vastpakken. Bij zere knieën neem je een iets andere houding om de oefening toch te kunnen doen. Op vrijdag is er een speciale, korte les, met een zachtere vorm van yoga.

Een proefles doen kost €12,50. De tweede les binnen 14 dagen is dan gratis. Betaal graag voor de les, in een gesloten enveloppe met je naam erop.

Een seizoen yoga kost € 285,- per 10 maanden. Tijdens de kindervakanties wordt er eigenlijk geen lesgegeven. Soms is les in overleg en bij voldoende animo, toch wenselijk. Deze lessen worden dan gegeven zonder verdere kosten, wanneer u per seizoen betaald. Afhankelijk van de dag, bestaat een heel seizoen uit 33 tot 35 lessen (Paas- en Pinkstermaandag, die uiteraard op een andere dag ingehaald kunnen worden).

Het is mogelijk een 10-rittenkaart aan te schaffen. Deze is een heel seizoen geldig. De 10-rittenkaart kost € 125,-.

Lessen voor senioren op de stoel maakt Zuiver-Yoga voor ieder toegankelijk.

Senioren

Donderdag 10:00 Yoga op de stoel voor senioren

Deze les wordt gegeven bij Pier K in Nieuw-Vennep.  Deze gym op de stoel is met name geschikt voor mensen die moeilijk lopen of niet zeker staan. Hierdoor is het vaak moeilijk om in andere lessen mee te doen.

 

Individuele lessen

Maandag 9:15-13:00

Dinsdag 9:15-13:00

Op deze lestijden is het mogelijk een individuele les af te spreken. Dit gaat bij voorkeur met een lessenreeks van vier keer.

Deze les kost € 67,50 per keer en € 210,- voor vier keer. Privelessen duren 90 minuten.

 

Pilateslessen

Op woensdagochtend is er gestart met Pilates door Michel. Deze zeer ervaren docent met een enorme hoeveelheid kennis heeft nog plek voor nieuwe mensen op woensdagochtend. Ook zijn privelessen mogelijk zodat je met name met blessures, goed begeleid kan worden.

Een proefles doen kost €12,50. De tweede les binnen 14 dagen is dan gratis. Betaal graag voor de les, in een gesloten enveloppe met je naam erop.

Kosten van Pilateslessen zijn € 400,- per 10 maanden. Tijdens de kindervakanties wordt er eigenlijk geen lesgegeven. Soms is les in overleg en bij voldoende animo, toch wenselijk. De extra les komt dan op € 12,50 en gaat door in overleg met docent en bij voldoende animo. Een seizoen bestaat uit 35 lesweken.

Het is mogelijk een 10-rittenkaart aan te schaffen. Deze is een heel seizoen geldig. De 10-rittenkaart kost € 125,-.

 

Dik gedrukte, kleine lettertjes:

  • Betalen in 2 of 4 termijnen is mogelijk.  U dient er zelf zorg voor te dragen dat er tijdig betaald wordt. Bij een te late betaling wordt €10,- per herinnering in rekening gebracht. 
  • Bij later instromen overleg via de mail of met docent over het te betalen bedrag. Na februari instromen, kan alleen met 1 termijnbetaling.

Belangrijk:

  • Er vindt nimmer restitutie van het lesgeld plaats.
  • Bij het volgen van 3 betaalde lessen binnen een gezin, ontvangt u 15% korting op het totaal bedrag.

Absentie: Wanneer je een les mist (of meerdere) door bijvoorbeeld ziekte, zwangerschap of vakantie kan je die inhalen op een ander tijdstip. Ziekte en afwezigheid van de docent kan in bijna alle gevallen worden opgevangen door het docententeam.