Lesrooster 2018-2019 Zuiver-Yoga

Het lesrooster van Zuiver-Yoga omvat de onderstaande lessen. Je geeft je op voor een lesuur. Inhalen op een ander tijdstip is altijd mogelijk. Er wordt plek voor je gemaakt.

Aanvang seizoen maandag 3 september.

Lesrooster 2018-2019

Het lesrooster biedt een plek voor ieder, hier een gevorderde zwaan houding.Yoga 

Maandag

19:30 Hatha Yoga MAT Class

Dinsdag

20:30 Hatha Yoga MAT Class

Woensdag

9:00 Pilates Mat Class

Donderdag

10:00 Yoga voor senioren 70+

Vrijdag

10:00 Hatha Yoga High Intensive MAT

 

Om yoga echt toe te laten in het lichaam en je leven, is het doen van twee lessen in de week, aan te raden.

Deze genoemde lessen in het lesrooster, hebben een goed instapniveau. Beginners zijn welkom in de les. Ook gevorderden kunnen in deze uren een mooie les ervaren. Mensen met een blessure of beperking zijn welkom in de les. Zij kunnen de les aanpassen naar datgene dat voor hen te volgen is. Pak bijvoorbeeld bij de evenwichtsoefeningen, de barre vast. Later in de week is er een speciale les, met een zachtere vorm van yoga. Les duurt ongeveer 75 minuten, gewoon zoals het gaat.

 

Senioren

Donderdag 10:00 Yoga op de stoel voor senioren

Deze les wordt gegeven bij Pier K in Nieuw-Vennep. Deze les is een onderdeel van Sport Impuls Nieuw-Vennep, 2014. Het betreft hier een tal van activiteiten om senioren te laten bewegen. Deze gym op de stoel is met name geschikt voor mensen die moeilijk lopen of niet zeker staan. Hierdoor is het vaak moeilijk om in andere lessen mee te doen.

 Individuele lessen

  • Maandag 9:15-13:00
  • Dinsdag 9:15-13:00

Op deze lestijden is het mogelijk een individuele les af te spreken. Dit gaat bij voorkeur met een lessenreeks van vier keer. Zorgt dat je tijdig afspreekt, de tijden lopen steeds voller!